Първоначално публикувано от myato
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как се държат климатиците ви в тази жега?
Collapse
X
-
sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеНай-доброто решение за такива миризми са тия спрейове
http://bomarbg.eu/Sanet_car_ait_clean_up.html
Палиш колата, пускаш климатика на макс и на рециркулация, оставяш спрей на пода и натискаш бутона.
Отиваш да пиеш едно кафе/изпушиш цигара, проветряваш колата и готово. Гениално лесно и ефективно.
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеНе беше ли с ОЗОН, а не с АЗОТ ?Нещо съм слънчасал ,прав си колега .
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеНай-доброто решение за такива миризми са тия спрейове
http://bomarbg.eu/Sanet_car_ait_clean_up.html
Палиш колата, пускаш климатика на макс и на рециркулация, оставяш спрей на пода и натискаш бутона.
Отиваш да пиеш едно кафе/изпушиш цигара, проветряваш колата и готово. Гениално лесно и ефективно.sigpic
Alfa Romeo 166 2.4JTD 20V FL
Fiat Punto 1.2HSD 1995
Comment
-
На топло ти мирише заради теч от радиатора на парното!Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Първоначално публикувано от Ass Покажи съобщениеНа топло ти мирише заради теч от радиатора на парното!
При мен също, когато работи компресора миризма няма, но когато го изключа, за да се издуха влагата от евапоратора - започва да намерисва от стоплянето му. Затова не правя никакво издухване, колкото и да е полезно теоретично.
Comment
-
Като има теч ще намалява анрифриза, като завали дъжд стъклото ще става потно и мазно и под стелките ще е мокро, миризмата ще е последна грижа . От влагата се развиват бактерии и за това мирише , ако пускате да подуха топло за изсушаване преди да слезете няма да има влагаLast edited by lordliness; d.m.y г., 21:32.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Моята също дълго време понамирисваше когато беше на топло но това беше когато смених радиаторчето на парното и новото така да се каже угаряше Въпроса е че тази миризма продължи почти цяла зима Към края на зимата спрях да го усещам На климатик също тръгвам трудно и съм гасил колата Но наистина ми прави впечатление че ако я настъпя мощността във високите е почти непокътата за голяма разлика от нискитеALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Конкретно при мен .. При външна температура над 30-35градуса и климатика на место е гола вода. Колата вдига температура доста над 90 дори 100 градуса на мотора и не охлажда грам... Предполагам пише така защото перката духа точно към датчика на термостата,но през всички положения е зле работата. На дълго няма проблем,вътре става хладилник.Може би ми трябва чистене на радиатора ..?sigpic
BMW e39 525tds PA4492BH
Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеА поне с колко градуса духа?Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
Comment